Post by thistdecentprosson on Mar 5, 2022 17:14:13 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ досвід безкоштовний ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Зниження... я виграю рівні, але гра не розпізнає це, і я програю, щоб знову ПЕРЕГРАТИ... дякую розробнику за оновлення!
Це дивовижний додаток
Math Tricks Образование tcb
Застрягти на рівні
Мені дуже подобається ця гра
Це мило і все, але на мій смак дуже важке для реклами. Але якщо реклама після кожного рівня вас не турбує, ви можете отримати задоволення від цього. 👍
Найгірша гра в світі, це має бути на найгірших іграх, щоб грати шоу
اللعبه جميله جدا وبذات للناس اللى بيحبو الديكور بس هى فيها عيب بسيط بس عشان كده عتطها 4 نجوم بس العيب ده ان فى حجات استيالها قديم اوى بس اللعبه جميله❤👑
N9
коли я вперше зайшов у вітальню, я зрозумів, наскільки дивовижною була ця гра, оскільки рівні є ідеальною кількістю твердості та легкості
Home Design - Dream House Designer Geduldsspiele wcns
Це настільки креативна гра, яка мені сподобалася, але додавання надходять в одній кімнаті
Весело та по-різному! Також кращий вибір речей!
Я люблю цю гру. Але я щойно купив пакет і не отримав його. Що з цим? Взяв мої гроші без проблем
Дуже весело
Це го
Лоток
Home Design: House Decor Makeover पहेली jcj
Забагато реклами. І конструкції, які коштують додатково.
Я люблю гру
Добавте українську мову, або хочаби російську.
Існує waaaaay багато оголошень. я не рекомендую
Я люблю дизайн інтер’єру, але гра дуже складна. Хіба не може бути жодної гри дизайну інтер’єру, яка не була б такою.
Мені дуже подобалася ця гра на початку, але єдиний збій у цій грі — занадто багато реклами. Оголошення постійно з’являється через кожні 5 секунд. Це робить гру більш дратівливою і менш цікавою. Будь ласка, усуньте цю проблему. Дякуємо та гарного дня.
Я навіть не міг пройти повз домашню сторінку, щоб вона не відставала
Час розваг
Я ненавиджу, коли в ній занадто багато реклами, навіть після того, як я закінчив грати в гру, раптово з'являється реклама.. не рекомендую її взагалі.. гра була дуже легкою.. я чекав її сюжетної лінії, але в ній нічого немає.. ні весело взагалі
Весела гра, яка не має справу з рекламою після кожного рівня. Отримайте бонуси чи винагороди, або час від часу розблоковуйте речі, але реклама після кожного. Неодружений. Рівень. - нерозумно.
Тега трильйони
Я поставлю їй 3 зірки, тому що я вважаю, що ця гра буде приємною, тому що всі оцінюють цю гру на 4 або 5 зірок. Але справжня причина, чому я поставив йому 3 зірки, полягає в тому, що установка займає дуже багато часу. Я б, напевно, знав, що це не має нічого спільного з грою, але вона просто не завантажується швидко. Слово, яке мене дратує, - це "Очікує... " Я ЩО РЕДАГУВАВ ЦЕ О 6:18 І НАПИСАВ ІНШИЙ КОМЕНТАР О 1:26. ЦЕ НЕЙМОВІРНІСТЬ - ВІН ТАКОЖ ГОВОРИТЬ, ЧЕ ОЧІКУЄ ПІСЛЯ ЦИЛІХ 5 ГОДИН - НАрешті ЦЕ Зроблено
Класна робота
Це так весело і не так важко, як інші ігри дизайну будинку!! Мені це дуже подобається, і це змушує мене думати про будинок моєї мрії 🏘🏤😋😎
Це хороша гра. Мені подобається грати, щоб відволіктися від речей. Загалом, це просто чудовий спосіб заспокоїтися і дуже інтерактивний.
Найгірший додаток, який коли-небудь прикидається грою. Я розумію, що реклама повинна платити вам, але це чиста жадібність. Більше реклами, ніж ігор, тому я насправді не ставлю їй зірочок, але довелося поставити галочку, щоб мати можливість її опублікувати. Видалення зараз!
Мені це не подобається... Тому що є така цукерка... Поставлю 3 зірки
Вони не дозволяли мені використовувати речі, які потребували додавання. Там сказано, що додавання завантажується
Home Design: House Decor Makeover पहेली jcj
Мені подобається гра, я ніколи раніше не бачив такої дивовижної гри. Навіть моїй мамі подобається грати в неї, ми дякуємо вам за створення цієї гри, ми її дуже любимо👏👏👏👏👏
Мені подобається гра, і вона займає багато часу
Мені подобається цей додаток, у який можна грати в маленькі ігри, щоб заробити гроші, щоб побудувати будинок своєї мрії, він такий красивий, і мені це подобається
Home Design: House Decor Makeover Teka-teki diuw
Це дуже класна гра
Ця гра нудна
Не завантажуватиме рекламу додаткових послуг. Через це я видалив гру.