Post by thistdecentprosson on Mar 5, 2022 17:20:11 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox düymələri modifikasiya edin ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Cihazımdakı kontaktlarıma, şəkillərimə və digər fayllara daxil olmaq istədim. Oyunun yüklənməsinin yeganə yolu bu idi (deyəsən). Fayllarımın keçməsini istəmədiyim üçün girişi rədd etdim və bunun əvəzinə yanıb-sönən "yükləmə" saatı və qara ekran əldə etdim. Xeyr, təşəkkürlər.
oyun ən yaxşısı deyildi, amma eyni hekayəyə sahib idi və komponentlər kompüterdir. qrafiki idarə etmək çətin idi və mən hazırda ən güclü texniki telefon olan S10 Edge-də oynayıram və o, oyunu yaxşı idarə edir, lakin telefon iş vaxtı isti olur. Oynamağı məsləhət görmürəm, amma 3 ulduz verdim, çünki işləyir, çox azdır.
Bu gözəldir, amma heç vaxt istəmədiyim bir şey var ki, mən əşyanı götürmək istəyirəm və mən yığan şeyi itələdikdə və o işə yaramayanda sizə iki ulduz verəcəm
üç ulduz bilirsən niyə? ekran qara və boz olduğu üçün buna nifrət edirəm amma oyun necə heyrətamizdir sadəcə qara və boz rəngi düzəldin sonra mən onu 5 ulduzla qiymətləndirəcəm və 100 dəfə heyrətamiz deyəcəm üzr istəyirəm çox sağol dedim
Cihazımda çox yer tutdu, lütfən, ölçüsünü kiçik edin, lakin mən yalnız pulsuz sınaq rejimində oynaya bilsəm də, ümumilikdə çox yaxşı oyun idi!
Kj
yükləmək üçün saatlar çəkdikdən sonra o, mənə oyuna girməyə icazə vermir, dəstəklənməyən tekstura formatı deyir, ona görə də ən azından bu problemi həll edə bilərsiniz, çünki mən Chromebook-dayam və bu, xbox 360-dan başqa sahib olduğum yeganə oyun cihazıdır və məndə yoxdur orada hər hansı tinybuild oyununa giriş imkanı var, ona görə də bu problemi həll etsəniz, beş ulduzlu baxışa keçəcəyəm
Mən bu oyunu çox sevirəm, amma indi çox mürəkkəbdir. Tam oyunu almaq lazımdır və oyun bir az ləngiyir
Hello Neighbor Adventure cra
Yenə də bunu bəyənmirəm, yükləmək çox vaxt aparır və yaddaşım başqa insanlarla dolu olacaq
Şübhəsiz ki, bu heyrətamiz oyundur, lakin onlar onu mobil versiya üçün daha yaxşı optimallaşdırmalıdırlar. Baxış sahəsini azaltmaq və həmçinin bacarıqlı cihazlarda 60 fps icazə vermək üçün seçim olmalıdır. Bu əla olardı...
Salam Qonşu mənim sevimli oyunumdur və mən işə başlayanda təlimatlarla gəldi və mən bəli deməyə çalışdım, amma işləməyəcək. Bir ulduz.
Çooooooox əla oyundu👍👍👍
Mən oyunu 5/5 qiymətləndirirəm, lakin yenilənəndə onu 3/5 qiymətləndirirəm, çünki mobil telefonda oynayıram və orada salam qonşu oyununa giririk və səhv edirəm və ilk diqqətimi çəkən şey personajlarımın əlinin düz olması idi. onun barmaq oynaqları yox idi, onu da qeyd etmək istərdim ki, mən oyunu yenilədikdə, bütün hərəkətləri tamamladım və bütün oyun keçidini aldım və mən silahı 3-cü aktda əldə etmək üçün çox çalışdım, amma yaxşı oyun kimi tərəqqimi sıfırladı. . o qədər kiçik quruluş əl səhvini sıralaya bilərsiniz, mən bunu çox qiymətləndirərdim.
очень хорошая игра
Demək istəyirəm ki, heç kim bu aktı 2345 ala bilməsə, heç kim onu oynamayacaq ona görə xahiş edirəm bu problemi həll edin mən əvvəllər bu oyunu sevirdim amma indi bu alışdan nifrət edirəm bu oyunu sevirəm amma eyni zamanda buna nifrət edirəm 🙄beləliklə plss onu pulsuz etməyə çalış, əgər pulsuz etsən, hamı onu düzgün oynaya biləcək🙄🥺✨😒
Əvvəllər bu versiyanı sevirdim, amma o vaxt hər hərəkət pulsuz idi indi digər 2 akt pulsuz deyil dəhşətli!!!!!!
Bu oyun çox yaxşıdır. Amma 3-cü aktda podval.i çıxış qapısından keçirəm qonşu gəlib məni tutmağa çalışır mən tullanmağa çalışıram amma tullanma düyməsi yox olur. Zəhmət olmasa bu nasazlığı düzəldin
Oyun superdi və oyuna internetlə girməyin yoxsa açılmayacaq boş boşuna pis ulduz və oyun yüklənənlər gogl playdan açmayın çıxın gogl playdan sonra acin
Mən indicə Hello Neighbor-u quraşdırdım və o, cızıltılı səslə eyni "kiçik quruluş" ekranını təkrarlayırdı. Bunun mənim telefonum olub-olmadığından əmin deyiləm, lakin daha çox yaddaş və əlaqə tələb edən digər proqramlar yaxşı işləyir. Mənim fikrimcə, bu quraşdırma itkisidir.
Mən deyərdim ki, bu, dünyanın ən yaxşı oyunudur, amma bir az əvvəl bütün hərəkətlər pulsuz idi, amma çox bahadır. Kiçik quruluş, bir çox məşhur trend oyunları yaratmısınız, ona görə də əminəm ki, çox pula ehtiyacınız yoxdur, ona görə də bu problemi həll etmək üçün kiçik bir quruluş xahiş edirəm. Mən salam qonşunun əsl pərəstişkarıyam, bu mənim sevimli oyunumdur və çox hiss olunur bütün oyunu oynaya bilməyəndə pis olur Ona görə də lütfən onu bir az əvvəl pulsuz edin nə qədər köhnə olursa olsun bütün hərəkətlər pulsuz idi yenə də ən yaxşısı olacaq 😊😊
Əladır həqiqətən əylənirəm
Iyi
Hello Neighbor Adventure cra
Park Master 퍼즐 afyv
Oyun norm konechno no postavly 4 zvezd🤩🦄🥰
Oyunda 2ci bolum pul ile di
Sooo məncə bu oyun pulsuz olmalıdır, siz onu əldə etdiyiniz zaman deyir ki, əgər etmək istəsəniz və s. deyir, bu sizi oyunu almağa vadar edir, ona görə də məncə pulsuz olmalıdır, çünki bu oyun çox əyləncəlidir, ona 2 ulduz verəcəm.
Ela oyundu menim telefonumda pulsuzdu amma çox gec yüklənir və çox yer tutur buna görə ⭐⭐⭐⭐ ulduz 😌
super oyundu
Mən bu oyunun əyləncəli olacağını düşünürdüm, amma 1-ci hərəkətə belə icazə verməzdi, təsadüfi şərtləri və razılaşmaları göstərərdi və məni onlardan buraxmazdı, başqa bir şey odur ki, mən bu oyunu heç vaxt oynamamışam və həmişə oynamaq istəyirdim. . Odur ki, lütfən, eeeeeee mənim üçün düzəldin plsssssssssssssssssssssss
Mən həqiqətən səhvlərə və ya kimin oynaya biləcəyinə və ya kimin oynaya bilməyəcəyinə əhəmiyyət vermirəm, əgər problemlərə qarşı deyilsinizsə, bu əyləncəlidir
Əladır hamı yüklədim məncə
Mən kifayət qədər uzun müddətdir ki, oynayıram və nəhayət, bu gün oyunu məğlub etdim, hər şeyi həll etmək və oynamaq həqiqətən əyləncəlidir və hər şeyə baxmayaraq, daxil olduğum bir problem var: "Yükləmə uğursuz oldu, çünki satın almamısınız. oyun". Mən bunun üçün pul ödədim, zəhmət olmasa bunu düzəldin
Hello Neighbor Pakikipagsapalaran ywn
Nəzarətlər kəsilmiş səhnədən sonra dərhal bağlanır ki, siz tutulasınız, qəribə də olsa, ilk reklamı işə salırsınız. Təsəvvür edərdim ki, tərtibatçılar hissəsində düşünülmüş bir hərəkət. Qrafiklər zibildir, səs zibildir, oyun zibildir. PC-də də əla oyun deyil, lakin mobil buraxılış heç bir səy göstərmədən tənbəl pul qazandırır. Hətta reklam dəstəyi ilə pulsuz yükləməyə dəyməz.
Hello Neighbor Pakikipagsapalaran ywn
Zəhmət olmasa, bunu yeniləməlisiniz, ona görə də biz onu almağa çalışdığımız üçün pul ödəməli deyilik və indi onu oynaya bilmirik, çünki bütün oyun üçün pul ödəməli idik, ona görə də məncə bunu etməlisən biz sənə çox dəliyik😡 mənim cəmi 8 yaşım var. Yeri gəlmişkən mən Karen deyiləm 🤨
Yaxşı
Tolc
Gözəl
Yaxşıdır amma act 2 de kutulari damın üstünə qoyub tramboline hoppanmaq olur 4 saniyədə bitir
Bu yaxşı oyundur, lakin siz Dəhşətli oyun qrafikasını düzəltməlisiniz.
Yaxşıdır ama finalda kölgə adami keçə bilməz
Bu oyuna pis rəy verməyimin yeganə səbəbi oyunun başlamamasıdır. Mən oyuna başlayanda yükləmə ekranı kimi açıq qalır. Mən sadəcə bunun absurd olduğunu düşünürəm. Yaradıcılar bu problemi həll edin